The Hangover

The Hangover

Hangover uitje vrijgezellenfeest

The Hangover als vrijgezellenfeest?

Dan heb je ballen en.. waarschijnlijk zin om wat flauwekul uit te halen!

De hangover begint natuurlijk met een heerlijke pot bier bij aanvang. Niets werkt beter tegen een kater dan een heerlijke, heldere pinterman. Jullie hebben nog geen idee wat jullie te wachten staat. Logisch. Jullie gaan namelijk ontdekken wat jullie de dag ervoor allemaal hebben uitgespookt… En dat is niet niks, dat beloven we je!

The hangover vrijgezellenfeest

Super vet 2017 presentje!

Boek de hangover en de vrijgezel krijgt gratis ter plekke het échte Hangover kostuum inclusief baby aangemeten! 

Wanneer jullie het eerste nipje nemen van de koning met de kraag zal jullie het een en ander duidelijk worden. Gewapend met allerlei attributen, een speelmap, je telefoon voor extra missies en een camera gaan jullie de stad in. Opzoek naar.. Inderdaad: voornamelijk vrouwen. Maar dat niet alleen. Gedurende 2,5 uur gaan jullie in teamvorm de strijd aan met het andere team. Wie voert de opdrachten het beste uit? Wie durft een vrouw met minimaal cup D ten huwelijk te vragen midden op het terras? Wie van jullie drinkt de halve liters het snelst leeg? Wie van jullie… A fijn.. Waarschijnlijk is het wel enigszins duidelijk wat jullie te wachten staat. The hangover als vrijgezellenfeest: een betere optie is er niet!

Een dag bomvol rare fratsen en hilariteit.

 

Lunch of diner om the hangover beter te kunnen verwerken?

Laat het ons gerust weten. Wij werken samen met Mario en Luigi (Italiaanse catering op locatie) en verschillende restaurants en lunchrooms in heel Nederland. Als jullie zelf iets leuks weten is dat ook geen probleem. Dan starten en/of eindigen we daar!


Meer weten over the hangover?

Hieronder een paar tips om nog beter in de stemming te komen:
De officiële trailer van the hangover
Bekijk de wikipedia pagina over the hangover
De officiele site van the hangover
Tips tegen een kater na een vrijgezellenfeest;)

 

In alle steden van Nederland te boeken
De populairste zijn: Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Den bosch, Breda, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Amersfoort, Arnhem, Rotterdam, Almere, Leiden, Venlo en Dordrecht