Doldwaze Solexrace

Doldwaze Solexrace

Solex Huren

Solex huren?

Doe toch niet zo mal. Rondrijden zonder missie zit er bij ons helaas niet in. Een solex huren zonder dat er een stukje teambuilding, strijd en gezelligheid aan toegevoegd wordt kan bij Uitjesbazen helaas niet. Sorry. Wat kunt u dan bij ons verwachten?

 • Begeleiding voor het gehele evenement
 • Route + doldwaze opdrachten en bijbehorende materialen
 • Maf doen, op een professionele manier. Kan dat? Jazeker!
 • Solex huur + duidelijke uitleg vooraf + reservere materialen

Solex huren met de Doldwaze Solexrace!

Een race die niet gebaseerd is op snelheid, maar nou juist op creativiteit, vindingrijkheid en strategie. Voeg er nog een vleugje humor aan toe en de korte omschrijving is compleet! De dag begint met een heerlijk bakje koffie op een locatie naar keuze. Wanneer iedereen aanwezig is start de spelbegeleiding met de uitleg van de doldwaze solex race. Vervolgens worden de teams gemaakt. Daarna neemt de solex begeleiding het over; een solex huren en besturen is namelijk nog niet zo eenvoudig als je denkt!

Ready for take off!

Alle teams krijgen een captain toegewezen. Deze captain heeft de uitgebreide briefing bij zich, een speelmap en natuurlijk een plattegrond. Hierin staat nogmaals precies beschreven wat de bedoeling is. Rustig toerend op de solex nemen de teams het tegen elkaar op. Meerdere malen komen de teams elkaar tegen gedurende de doldwaze solexrace. Wie scoort de meeste punten en neemt de bokaal op het eind van de dag mee naar huis?!

Een solex huren was nog nooit zo leuk!

Lunch – Diner – Italiaanse Pizza’s en solex huren?

Wij organiseren het erg graag voor jullie! Eventueel kunnen we een aansluitende lunch, diner of Italiaanse pizza’s op locatie verzorgen. Al onze passie zit in het maken van deze ludieke race, dus dit besteden we uit aan Mario en Luigi waar we al jaren mee samenwerken. Daarnaast werken we samen met talloze horecagelegenheden verspreid over het land. Vraag ons gerust om meer informatie.  Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘doldwaze solex dag’ uiterst geslaagd zal zijn! 

LIEVER GEEN TEAMBUILDING, MAAR EEN ANDER SOORT UITJE?

Wil je een ander uitje voor je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, als teambuilding of voor je vrienden? Ga dan naar ons uitjes overzicht!

Combineer het met een ander cool uitjes en verplicht ons tot 10% korting:)
Bekijk ons uitjes overzicht of kies uit de populairste activiteiten:

 1. Escape Room op eigen locatie
 2. Lipdub maken
 3. Wie is de rat?
 4. Moordspel (Exclusive) voor grote groepen
 5. Gek op Holland
 6. Mannen tegen de vrouwen
 7. Solex huren met een doldwaze solex race!
 8. Party photoshoot
 9. Crazy 88
 10. Mega quiz op maat voor grote groepen

Andere voorbeelden zijn de magic dinner show, poker workshop, hangover, king voetbal of one minute!

Wij bedanken je sowieso voor je interesse in onze uitjes en het bezoeken van onze website. Mochten we iets voor je kunnen betekenen, heb je vragen of suggesties, schroom dan niet om ons te mailen of te bellen. We helpen je graag! De klant is immers baas:)