Sex and the city

Sex and the city

Sex and the city vrijgezellenfeest!

Sex and the city als vrijgezellenfeest: Stijlvol en open minded.

Een onvergetelijke dag om elkaar als hechte groep smakelijk te vermaken tijdens het ultieme vrijgezellenfeest voor vrouwen. Fashion, glamour, style en seks. Begrippen waar jullie wel raad mee weten. En vooral begrippen die jullie deze dag de grootste lol laten beleven. Jullie nemen geen blad voor de mond als het gaat over jullie ervaringen op het gebied van seks en jullie weten hoe je als echte vrouw stijlvol met je vriendinnen door het leven kan gaan.Deze dag kruipen jullie in de rollen van Samantha, Miranda, Carrie en Charlotte. Beleef op jullie manier de New Yorkse jetset Manhattan waar het draait om fashion, glamour, style en seks.

Seks and the City: Vrijgezellenfeest wat draait om mannen!

Sex and the city vrijgezellenfeestJullie zullen in stijl ontvangen worden onder het genot van een chique glas champagne. Tijdens het ontvangst worden jullie in groepen verdeeld en maken we een groeps-whatsapp aan, zodat de opdrachten verzonden kunnen worden door onze jury. Ook kun je zien hoe de tegenstanders ervoor staan, want de foto’s en filmpjes zullen hierop doorgestuurd worden. De opdrachten zullen variëren van modeflaters tot sekservaringen en van seksflaters tot modieuze fashionvolle opdrachten. Nadat jullie de rollen in jullie groepje verdeeld hebben, stuurt onze jury de eerste opdracht door die toepasselijk zal zijn voor jouw personage. Natuurlijk wordt deze opdracht beoordeeld, waarna de tweede opdracht verzonden wordt. Zorg ervoor dat je zo goed mogelijk in je rol kruipt want onze jury is kritisch.Kan jij met jouw acteertalenten goed voor de dag komen als de losbollige ‘try- seksual’ Samantha… of misschien beter als Miranda die cynisch en pessimistisch door het leven gaat.. Is jouw rol om in het personage van Samantha te stappen kan het zomaar zijn dat jij jouw meest bizarre sekservaring moet delen met een willekeurige local. Of stap jij in de rol van Carrie die schoen verslaafd is, dan zal je toch echt een paar schoenen moeten aanbidden om ze vervolgens misschien wel gratis mee te krijgen. Dat is sex and the city.. Een dag om nooit meer te vergeten!Voor degenen die niet goed weten wat de personages inhouden hebben wij een duidelijke personagebeschrijving die jullie meekrijgen.

Een decadente lunch of diner?

Wij begrijpen natuurlijk dat jullie als glamour girls eisen kunnen hebben. Deel met ons jullie persoonlijke voorkeur, zodat we in overleg een onvergetelijk uitje voor jullie kunnen organiseren!

In alle steden van Nederland te boeken. De populairste zijn: Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Den bosch, Breda, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Amersfoort, Arnhem, Rotterdam, Almere, Leiden, Venlo en Dordrecht.