Poker Workshop!

Poker Workshop!

Poker workshop als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest

Poker workshop: all-in als een pro!

Een razend populair kaartspel wat zelfs in de verste uithoeken van de wereld gespeeld wordt: poker. In Nederland is het inmiddels geen hype of trend meer. Nee. Het staat als een huis. Poker is hot in Nederland. Daarom ook deze relaxte poker workshop! Bent u opzoek naar de spanning van een pokertournooi en wilt u dit beleven in de vorm van een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje? No problemo! Leer pokeren zoals de pro’s tijdens de EPT of zoals de online pokeraars het op internet spelen. Wie maakt de juiste ‘calls’, doorziet de bluffen van de tegenstander en durft op het juiste moment all-in te gaan? Let’s play poker!

Poker workshop ins en outs

Een echte pokerspeler kent alle termen uit z’n hoofd en weet op het juiste moment de juiste zet te doen. Denk aan raisen, betten, folden, reraisen, etc. Helaas is dit niet zo makkelijk als je misschien denkt. Iedereen tegenstander is anders. Iedere hand wordt anders gespeeld. En misschien wel het belangrijkste: beheers meerdere technieken/tactieken om je tegenstanders in de val te laten lopen! Onvoorspelbaarheid is het sleutelwoord. Makkelijker gezegd dan gedaan.. Een poker workshop doet wonderen!

Verloop van een Poker Workshop

Twee ervaren pokerleraren leggen je eerst het populaire pokerspel uit. Achtereenvolgens worden de regels van het poker uitgelegd aan de hand van praktijkvoorbeelden. De verschillende strategieën worden behandeld en elke speler gaat bepalen welke stijl het beste bij hem of haar past. Dit gebeurt op een interactieve manier inclusief een beamer en belangrijke filmpjes die je gezien móet hebben, voordat je echt aan de tafels plaatsneemt.

Vervolgens gaan we spelen. Eerst onofficieel. Waarbij de pokerleraren rond lopen en met de spelers meekijken om live tips te geven. Elke tafel krijgt nogmaals aparte aandacht en het verloop van de potjes wordt ter discussie gesteld. De poker workshop is nu bijna voorbij:

Nu is iedereen er klaar voor. Wie heeft stalen zenuwen of het meeste lef? Wie neemt de juiste beslissingen of loopt in de val? Gebruik de juiste tactiek en strategie en versla uw collega’s of vrienden! We gaan het nu tegen elkaar opnemen: zonder tips en tricks. Wie heeft het best opgelet en weet de juiste move op het juiste moment te maken?

See you at the tables tijdens de poker workshop!

Lunch – Diner – Italiaanse Pizza’s

Wij organiseren het graag voor jullie! Eventueel kunnen we een aansluitende lunch, diner of Italiaanse pizza’s op locatie verzorgen. Al onze passie zit in het maken van goede workshops en aanverwanten, dus dit besteden we uit aan Mario en Luigi waar we al jaren mee samenwerken. Daarnaast werken we samen met talloze horecagelegenheden verspreid over het land. Vraag ons gerust om meer informatie.  Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie poker workshop uiterst geslaagd zal zijn! 

LIEVER GEEN POKER WORKSHOP, MAAR EEN ANDER SOORT UITJE?

Wil je een ander uitje voor je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, als teambuilding of voor je vrienden? Ga dan naar ons uitjes overzicht!

Combineer het met een ander cool uitjes en verplicht ons tot 10% korting:)

  1. Escape Room op eigen locatie
  2. Lipdub maken
  3. Wie is de rat?
  4. Moordspel (Exclusive) voor grote groepen
  5. Gek op Holland
  6. Mannen tegen de vrouwen
  7. Solex huren met een doldwaze solex race!
  8. Party photoshoot
  9. Crazy 88
  10. Mega quiz op maat voor grote groepen

Andere voorbeelden zijn de magic dinner show, poker workshop, hangover, king voetbal of one minute!

Wij bedanken je sowieso voor je interesse in onze uitjes en het bezoeken van onze website. Mochten we iets voor je kunnen betekenen, heb je vragen of suggesties, schroom dan niet om ons te mailen of te bellen. We helpen je graag! De klant is immers baas:)

Wilt u alvast wat meer te weten komen over poker? Klik dan hier.