Party Fotoshoot!

Party Fotoshoot!

Party Fotoshoot

Het vrijgezellenfeest laten vereeuwigen met een fotoshoot?

Jij bent de uitverkorene en mag het vrijgezellenfeest van je vriendin regelen? Een hele eer, en erg leuk!
Alleen wil je wel zeker weten dat alles goed verloopt en het een geslaagd vrijgezellenfeest wordt natuurlijk?
Geen probleem, neem geen risico en boek de Party Fotoshoot! Gezellig, grappig en.. voor eeuwig!

Let op!

De party fotoshoot is uniek in Nederland en levert gegarandeerd de mooiste foto’s op die je voor altijd op de schouw kunt bewaren. Een dag om nooit meer te vergeten! Maar… dit is geen gewone fotoshoot. Geen normale standjes, niet de standaard foto’s en ook niet de normale kleding die je gewend bent. Compleet anders dan anders!

Jullie, de vrijgezel, de fotograaf en de regisseur

Met een regisseur die gespecialiseerd is in gekke, leuke, serieuze, maar ook écht doldwaze standjes en aankleding gaat de fotograaf jullie onder handen nemen. Terwijl we een gezellige stadswandeling maken langs de leukste plekjes van de stad worden er foto’s gemaakt. Op iedere locatie maken we een stop. Hier nemen we de tijd voor een paar ludieke foto’s, serieuze foto’s of de gulden middenweg. Het doel van deze dag is om van iedereen persoonlijk een leuke en een gekke foto te maken + veel groepsfoto’s variërend van kleurrijk, tot zwart/wit, tot gek, tot serieus.

Vooraf worden jullie ontvangen met een glaasje champagne in een gezellige horecagelegenheid, zodat we elkaar leren kennen en we precies de foto’s kunnen maken die jullie graag willen!