Out of the box

Out of the box

Out of the box teambuilding

Out of the box

Terwijl de hype die momenteel gaande is omtrent escape rooms, hebben wij op het hoofdkwartier van de Uitjesbazen maanden gewerkt aan een nieuw concept: Out of the box. The ultimate teambuilding game. 

Met een groep van 4 tot 10 personen neem je plaats. Voor je staat een box. Op slot. Vol met ingenieuze games, inclusief bijbehorende prachtige verhalen. Ingewikkelde codes die in de tweede wereld oorlog werden gebruikt. Wiskundige spellen, ontworpen door beroemdheden een eeuw geleden. Afgewisseld met toffe, leuke spellen die zorgen voor een goede sfeer. Elke oplossing leidt weer naar een andere game. Werk samen, en denk eens echt ‘out of the box’. Welke groep vindt als eerste de enigmacode die leidt naar de route out of the box? (Let op: het klinkt ingewikkeld, maar wij maken alles op maat, dus dit is voor iedereen goed te doen!)

 • Voor bedrijfsuitjes (met vragen over het bedrijf)
 • Voor vrijgezellenfeesten (met opdrachten voor de vrijgezel)
 • Voor families en vriendengroepen (met vragen EN opdrachten voor iedere groep)

Ultieme teambuilding

Samenwerken is key bij ‘out of the box’. Gedurende maximaal 1,5 uur gaan jullie op zoek naar de laatste code die jullie leidt naar de overwinning. In totaal zitten er 10 tot 20 games in een box. Afwisselend, van makkelijk tot medium tot moeilijk. En zeer variërend: geluidsfragmenten, braille, puzzels en denkspellen.

De box kan overal in Nederland en België geplaatst worden. Speel buiten in een park, binnen in een restaurant of maak ruimte vrij op kantoor of in de kantine. Wij komen naar je toe. Met zoveel boxen als je maar wilt. Jij bent de baas bij Uitjesbazen:)! We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over ‘out of the box’. Hoe maken wij dit bijvoorbeeld op maat? Mocht dat zo zijn, schroom dan niet om ons te mailen of te bellen. Of vul het formulier op deze pagina in!

Lunch – Diner – Italiaanse Pizza’s

Wij organiseren het erg graag voor jullie! Eventueel kunnen we een aansluitende lunch, diner of Italiaanse pizza’s op locatie verzorgen. Al onze passie zit in het maken van de perfecte teambuilding games, dus dit besteden we uit aan Mario en Luigi waar we al jaren mee samenwerken. Daarnaast werken we samen met talloze horecagelegenheden verspreid over het land. Vraag ons gerust om meer informatie.  Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘Out of the box dag’ uiterst geslaagd zal zijn! 

Liever geen teambuilding, maar een ander soort uitje?

Wil je een ander uitje voor je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, als teambuilding of voor je vrienden? Ga dan naar ons uitjes overzicht!

Denk eens echt out of the box en boek de ultieme teambuilding game! 


Combineer het met een ander cool uitjes en verplicht ons tot 10% korting:)
Bekijk ons uitjes overzicht of kies uit de populairste activiteiten:

 1. Escape Room op eigen locatie
 2. Lipdub maken
 3. Wie is de rat?
 4. Moordspel (Exclusive) voor grote groepen
 5. Gek op Holland
 6. Mannen tegen de vrouwen
 7. Solex huren met een doldwaze solex race!
 8. Party photoshoot
 9. Crazy 88
 10. Mega quiz op maat voor grote groepen

Andere voorbeelden zijn de magic dinner show, poker workshop, hangover, king voetbal of one minute!

Wij bedanken je sowieso voor je interesse in onze uitjes en het bezoeken van onze website. Mochten we iets voor je kunnen betekenen, heb je vragen of suggesties, schroom dan niet om ons te mailen of te bellen. We helpen je graag! De klant is immers baas:)