Moordspel Exclusive

Moordspel Exclusive

moordspel-bedrijfsuitje-personeelsuitje

Moordspel Exclusive

Iemand op het bedrijf is vermoord. Je weet precies wie. Je weet alleen niet waarom, door wie en niet eens hoe en waar. Twee commissarissen zullen ter plekke samen met 2 tot 6 onderzoekers jullie komen helpen. Moordspel Exclusive is niet het moordspel zoals je dat misschien kent. Het is groots, mysterieus en kan alleen op grote locaties gespeeld worden.

Moordspel benodigdheden

Niemand is te vertrouwen. Behalve je eigen teamgenoten. En wij, de commissarissen van Uitjesbazen. Het volgende is nodig om het moordspel tot een groot succes te maken. Als jullie voor een eigen locatie zorgen, zorgen wij voor de rest. Moordspel Exclusive wordt compleet voor jullie bedrijf geschreven. De moordenaar is iemand onder jullie, het slachtoffer ook.. Het duistere script wordt compleet op maat gemaakt.

– Intro movie (opgenomen op bedrijf) van de moord
– 2 commissarissen voor begeleiding
– X aantal onderzoekers voor extra begeleiding
– Moordmap
– Spelmaterialen
– Plattegrond locatie
– Prijs voor winnend team
– Grappige omschrijving verdachten (+ eventuele aankondiging vooraf met Jambers imitatie)

 


Laat de gasten meteen een spetterende intro zien die op maat wordt gemaakt!

UITLEG VAN ‘Moordspel Exclusive’

Op een locatie – misschien wel in en rondom uw eigen bedrijf- is overal afzetlint te zien, lopen 2 ware commissarissen rond en zijn er onderzoekers bezig met iets.. Ondertussen druppelen de gasten binnen. Zij krijgen een kop koffie met wat lekkers voorgeschoteld terwijl de commissarissen en onderzoekers in wit pak zich verzamelen rondom de beamer.

Als iedereen aanwezig is start de introfilm. Op beeld de organisatie van het personeelsfeest of de directie. Zij kondigen op spectaculaire wijze een moord aan. Met flitsende beelden en een dramatisch einde worden de gasten betrokken bij een moord. De moord is namelijk gepleegd door iemand van het personeel.

Vanaf hier nemen de commissarissen het over, worden er teams gemaakt en gaat iedereen op pad. Op de locatie lopen 5 personeelsleden rond, welke de verdachten zijn. De teams moeten hiervoor kriskras over de locatie, verdachten ondervragen, teams opsplitsen, weer bij elkaar komen, denkspellen oplossen, bluffen, samenwerken, algemene kennisvragen beantwoorden en zelfs liedjes herkennen die op het podium gezongen worden. En nog veel meer..

Moordspel Exclusive is niet alleen spannend, maar brengt ook veel actie en hilariteit met zich mee. De commissarissen zijn niet de slimste en kunnen alle hulp gebruiken.. Wie lost de moord als snelste op en wint ‘Moordspel  Exclusive’?

Geef bij het boeken van het moordspel aan of het gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, teamuitje of vriendenuitje. Elk groepsuitje is immers anders.

Lunch – Diner – Italiaanse Pizza’s tijdens het moordspel

Eventueel kunnen we een aansluitende lunch, diner of Italiaanse pizza’s op locatie verzorgen. Al onze passie zit in het maken van de perfecte teambuilding games, dus dit besteden we uit aan Mario en Luigi waar we al jaren mee samenwerken. Daarnaast werken we samen met talloze horecagelegenheden verspreid over het land. Vraag ons gerust om meer informatie.  Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘Moordspel Exclusive’ uiterst geslaagd zal zijn! 

LIEVER GEEN MOORSPEL, MAAR EEN ANDER SOORT UITJE?

Wil je een ander uitje voor je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, als teambuilding of voor je vrienden? Ga dan naar ons uitjes overzicht!

Combineer het met een ander cool uitjes en verplicht ons tot 10% korting:)

  1. Escape Room op eigen locatie
  2. Lipdub maken
  3. Wie is de rat?
  4. Moordspel (Exclusive) voor grote groepen
  5. Gek op Holland
  6. Mannen tegen de vrouwen
  7. Solex huren met een doldwaze solex race!
  8. Party photoshoot
  9. Crazy 88
  10. Mega quiz op maat voor grote groepen

Andere voorbeelden zijn de magic dinner show, poker workshop, hangover, king voetbal of one minute!

Wij bedanken je sowieso voor je interesse in onze uitjes en het bezoeken van onze website. Mochten we iets voor je kunnen betekenen, heb je vragen of suggesties, schroom dan niet om ons te mailen of te bellen. We helpen je graag! De klant is immers baas:)