Moorddiner – Moordspel

Moorddiner – Moordspel

Moordspel - moorddiner aan tafel

Moorddiner – Moordspel als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest?

Je hebt zin in een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje? Heerlijk dineren. Een 3-gangen diner. Wijntje erbij. Biertje erbij. Een en al gezelligheid? Dat kan! Maar tussen de gangen door zal onze rechercheur op de proppen komen met een wel heel vreemde moordzaak.. 

Ons moorddiner sleept jullie mee in een verhaal, waarbij de hele groep betrokken is. Het is niet ieder voor zich. Nee. Het wordt in teams gespeeld. Denk goed na, analyseer vreemde scenario’s en probeer de zaak op te lossen, voordat het dessert geserveerd wordt! 

 • Voor bedrijfsuitjes hebben we een moordspel/moorddiner met als case: De Villa
 • Voor vrijgezellenfeesten ligt er een drugsconflict ten grondslag aan deze bijeenkomst
 • Voor families en vriendengroepen is de maffia betrokken bij de moord..

Moorddiner in een stad/dorp naar keuze

Speel het moordspel thuis, in een cafe of een restaurant. Onze scenario’s kunnen we overal mee naartoe nemen. Het belangrijkste is dat het een gezellige, ongedwongen avond wordt waar lachen en een beetje spanning centraal staat. Teamwork is van groot belang en opletten is een vereiste. Het spel steekt uiterst goed in elkaar en is voor bijna iedere doelgroep geschikt!

Lunch – Diner – Italiaanse Pizza’s

Wij organiseren het erg graag voor jullie! Eventueel kunnen we Italiaanse pizza’s op locatie verzorgen. Al onze passie zit in het maken van de perfecte dinerspellen dus dit besteden we uit aan Mario en Luigi waar we al jaren mee samenwerken. Daarnaast werken we samen met talloze horecagelegenheden verspreid over het land. Vraag ons gerust om meer informatie.  Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘Moorddinerdag’ uiterst geslaagd zal zijn! 

LIEVER GEEN moord oplossen, MAAR EEN ANDER SOORT UITJE?

Wil je een ander uitje voor je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, als teambuilding of voor je vriendenCombineer het met een ander cool uitjes en verplicht ons tot 10% korting:)

Bekijk ons uitjes overzicht of kies uit de populairste activiteiten:

 1. Escape Room op eigen locatie
 2. Lipdub maken
 3. Wie is de rat?
 4. Moordspel (Exclusive) voor grote groepen
 5. Gek op Holland
 6. Mannen tegen de vrouwen
 7. Solex huren met een doldwaze solex race!
 8. Party photoshoot
 9. Crazy 88
 10. Mega quiz op maat voor grote groepen

Andere voorbeelden zijn de magic dinner show, poker workshop, hangover, king voetbal of one minute!

Wij bedanken je sowieso voor je interesse in onze uitjes en het bezoeken van onze website. Mochten we iets voor je kunnen betekenen, heb je vragen of suggesties, schroom dan niet om ons te mailen of te bellen. We helpen je graag! De klant is immers baas:)