Just 1 minute!

Just 1 minute!

Minutetowinit-bedrijfsuitje-vrijgezellenfeest

‘One Minute’ als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest?

Wat kun jij allemaal binnen 1 minuut? Waarschijnlijk meer dan dat je denkt! Tijdens One Minute! gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan op een locatie naar keuze. Let op: de meeste spellen hebben enige ruimte nodig. Zorg dat er een ‘speelveld’ aanwezig is van minimaal 3 bij 3 meter.

Je hebt one minute to win it!

‘One minute’ staat garant voor hilariteit! De spellen zijn zeer afwisselend en variëren van makkelijk tot (zeer) moeilijk. Voor ieder spel krijgen jullie een hint van de spelbegeleider. Op basis hiervan kunnen jullie beslissen welke persoon (soms 2 personen) de uitverkorene wordt voor het te spelen spel. Wie durft er op de ster te gaan staan en lukt het om de opdracht binnen 1 minuut uit te voeren? Ben jij goed met ballonnen? Of is je teamgenoot goed met WC papier? Voor ieder wat wils tijdens jouw minute to win it: maak je onsterfelijk en help je team naar de bovenste plaats in het klassement!

Honger na deze activiteit?

Wij kunnen een lunch of diner aanbieden bij verschillende horecagelegenheden. Ook is het mogelijk dat jullie zelf de locatie regelen en hierbij een lunch of diner regelen.

Graag tot ziens tijdens en onthoud: You only have one Minute to win it!! 

One minute is gebaseerd op Minute to win it, hieronder zie je voorbeeldopdrachten van het TV programma:

Let op: deze activiteit spelen wij altijd binnen, omdat ieder spel een goede uitleg nodig heeft (waarbij we gebruiken maken van een flatscreen en filmpjes).