Magic Dinnershow

Magic Dinnershow

Magic dinnershow, bedrijfsuitje, personeelsuitje

Magic Dinnershow als bedrijfsuitje

Nothing is what it seems. Vooral niet tijdens de magic dinnershow. De verbaasde gezichten die onze ras-entertainer voortdurend tevoorschijn tovert bij de gasten is goud waard. De magic dinnershow is een combinatie van heerlijk dineren met 3 uur lang top-entertainment dat u nog lang zal heugen!

 • Portier act als welkom van de gasten (hilarisch, gegarandeerd!)
 • Close up magic (magie aan tafel, waarbij de gasten er zeer kort op zitten, verbluffend)
 • Stand up act (interactieve podium act waarbij ook humor hoog in het vaandel staat)

Check. U bent binnen. Even de jas ophangen. U betreedt de zaal om niets vermoedend te gaan genieten van een heerlijk diner. Maar floepsss.. Helemaal vergeten! U moet natuurlijk gefouilleerd worden door de beveiliging. Geen probleem denkt u. Totdat de gasten om u heen u een beetje raar aankijken. Waarom neemt u een konijn mee als u gaat dineren? En wat doet dat ouderwetse briefje van 100 gulden in uw sok?? Onze beveiliger neemt iedere gast op een komische wijze in de maling! Daarna kunt u veilig de zaal betreden.

Een wonder of toch magie?

Wanneer u en alle gasten plaats hebben genomen en de obers bij iedereen langs zijn geweest is het tijd voor de openingsact van 30 minuten. Onze magiër zal het podium betreden en met onnavolgbare trucs – begeleid met licht en geluid – de complete zaal versteld doen staan. Trucs die je van de ene verbazing in de andere laten vallen zullen de revue passeren. Onze professional zal laten zien dat hij tot de top van Nederland behoort en combineert zijn trucs met veel enthousiasme en natuurlijk de benodigde humor! Een van de weinige artiesten in het vak die comedy, mentalisme en magic weet te koppelen tot een spetterende, complete openingsact. Genieten!

Table Magic & Stand up comedy

Tijd om te dineren. Terwijl u lekker geniet van overheerlijke gerechten zal de magiër bij iedere tafel persoonlijk langskomen voor wat in vaktaal ‘close-up magic’ genoemd wordt. Kleine trucs, mini-illusies zullen recht onder uw neus te bezichtigen zijn. Hoe doet hij dat!? Erg leuk en met een hoge mate van interactie!

Natuurlijk wordt de avond afgesloten zoals het hoort. Magisch. Iedereen zal verwonderd en met een onvergetelijk gevoel naar huis toe gaan. Gezelligheid, heerlijk dineren en magic zullen de boventoon voeren tijdens de avond. En oh ja, de heerlijke wijn is natuurlijk ook niet weg te denken.

Lunch – Diner – Italiaanse Pizza’s

De magic dinner show kan plaatsvinden tijdens een lunch, diner of op een eigen locatie met onze pizza catering. Heb je zelf een locatie in gedachte of mogen wij dit regelen? Laat het ons gerust weten!

LIEVER GEEN MAGIC DINNER SHOW, MAAR EEN ANDER SOORT UITJE?

Wil je een ander uitje voor je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, als teambuilding of voor je vrienden? Ga dan naar ons uitjes overzicht!

Combineer het met een ander cool uitjes en verplicht ons tot 10% korting:)
Bekijk ons uitjes overzicht of kies uit de populairste activiteiten:

 1. Escape Room op eigen locatie
 2. Lipdub maken
 3. Wie is de rat?
 4. Moordspel (Exclusive) voor grote groepen
 5. Gek op Holland
 6. Mannen tegen de vrouwen
 7. Solex huren met een doldwaze solex race!
 8. Party photoshoot
 9. Crazy 88
 10. Mega quiz op maat voor grote groepen

Andere voorbeelden zijn de magic dinner show, poker workshop, hangover, king voetbal of one minute!

Wij bedanken je sowieso voor je interesse in onze uitjes en het bezoeken van onze website. Mochten we iets voor je kunnen betekenen, heb je vragen of suggesties, schroom dan niet om ons te mailen of te bellen. We helpen je graag! De klant is immers baas:)