King Voetbal

King Voetbal

Koningvoetbal-quiz-vrijgezellenfeest-bedrijfsuitje

Ben jij Koning van het voetbal en de nutteloze feitjes?

Wil jij de strijd aan gaan op het gebied van voetbalkennis? Weet jij wie de bondscoach van Nederland was in 1978? Weet jij wie er onderdeel waren van de zogenaamde ‘kabel’? Deze voetbalquiz is ideaal om te spelen als vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje.

King Voetbal locaties, presentator en rondes

Locaties

In principe kan het overal gespeeld worden. Dit kan zijn op een van onze locaties in iedere willekeurig stad (of dorp), maar het kan ook gespeeld worden op een door jullie zelf bepaalde locatie, zoals bijvoorbeeld in de bedrijfskantine.

Inclusief doldwaze presentator!

Jullie worden welkom geheten door twee enthousiaste presentatoren. Zij zullen alles helder en duidelijk communiceren en gaan geen discussie uit de weg.  Welk team weet de vragen van deze 2 voetbalkenners het beste te beantwoorden?

Petje op, petje af, en meer

Er wordt gespeeld in verschillende rondes. Multiple choice rondes worden afgewisseld met ja/nee rondes, open rondes met voetbalfragmenten op video en zogenaamde buzzrondes. Wij voegen hier graag de ronde petje op, petje af aan toe. Misschien wel de leukste ronde die natuurlijk niet mag ontbreken! Aan het eind van alle rondes is duidelijk wie het grootste voetbalbrein heeft. Een finale zal vervolgens helemaal duidelijk maken wie de allergrootste Koning van het Voetbal zal zijn en er met de King Voetbal trofee vandoor zal gaan.

De quiz is inclusief

Quizmaster
Spelmateriaal
Afwisselende en originele vragen
King Voetbal trofee
Foto’s en filmpjes
Beamer / TV

Als koning door het leven met lunch of diner

De prijs van de quiz an sich is € 24,50 per persoon. Dit kan eventueel ook gespeeld worden in combinatie met een diner of geheel verzorgde avond met eten en drinken. Hiervoor wordt een prijs opgesteld aan de hand van het aantal personen en de locatie. Oh ja, grote groepen krijgen een offerte op maat. Skietuhhhh Willy!