Mannen tegen de vrouwen

Mannen tegen de vrouwen

jongens tegen de meisjes uitje

Mannen tegen de vrouwen

Humoristische spelshow waarin de verschillen tussen de twee seksen centraal staan. Jullie eigen Chantal Janzen leidt het vrouwenteam en de Tijl Beckand onder jullie voert het mannenteam aan. Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse, om erachter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaar weten. En dat is.. Moeilijker dan je denkt;)

Volwassen versie van de jongens tegen de meisjes

Vroeger begon de strijd al, de jongens tegen de meiden. Later groeit dit uit tot mannen tegen de vrouwen. De clichés zijn overduidelijk: mannen kunnen bijna alles en vrouwen doen de afwas. Of kunnen vrouwen bijna alles en zouden mannen niets zijn zonder een vrouw aan hun zijde? Dat vrouwen niet kunnen kaartlezen en mannen niet over hun emoties kunnen praten, dat weet ook iedereen. Dergelijke verschillen zorgen altijd voor discussies. Daarom hebben wij de mannen tegen de Vrouwen quiz ontwikkeld, zodat de strijd tussen de mannen en vrouwen voor eens en altijd wordt beslist!

Hoe?

Elke ronde weer gaan de teams zich afvragen hoe de vrouwen dit zouden oplossen of hoe de mannen dit zouden aanpakken. Inleven is van levensbelang. Hoe lost de andere sexe dingen op?? Het team met het meeste inlevingsvermogen verdient de meeste punten en wint de quiz. Een grote trofee die eventueel op maat kan worden gemaakt staat op jullie te wachten. Maar wie is ‘jullie’? De mannen.. Of toch de vrouwen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan en beslis die strijd voor eens en voor altijd!

Groepen kleiner dan 15 personen ontvangen een passende offerte