Gek op Holland

Gek op Holland

Ikhouvanholland-bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest

Gek op Holland

Ik hou van Holland, jij houdt van Holland, iedereen houdt van Holland! Maar.. Weet jij ook het meeste van ons kikkerlandje af? De gezelligste ‘ons kent ons’ quiz zal duidelijk maken wie de grote kenner is. Ga de strijd aan tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of dagje weg met de familie. Wij nemen alles mee:

 • Laptop, beamer, scherm
 • Aankleding (2 mooie grote banners, ik hou van holland rad, petjes, kransjes in kleur)
 • Een presentator in strak pak voor minimaal 2 uur interactief top vermaak!

Gezellig voorop tijdens dit bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje!

Bij ontvangst volgt er een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Elke team krijgt een eigen kleur petje uit onze nationale driekleur: rood, wit of blauw. Na een inleiding met een authentieke Hollandse muzikale kraker gaat het feest beginnen. De presentatie van de Gek op Holland quiz is in handen van een oer-Hollandse quizmaster. Hij of zij loodst de teams door een aantal vragenrondes, schattingsrondes en een Hollandse spelling- en een muziekronde. Hou je van Holland, dan kunnen jij en je team dat nu gaan waarmaken!

De Ik hou van Holland Quiz is de bom!
(De bomronde zal overigens niet ontbreken!)

Hou van Holland en bekijk een paar foto’s:)

Lunch – Diner – Italiaanse Pizza’s

Wij organiseren graag een Hollandse avond voor jullie! Eventueel kunnen we een aansluitende lunch, diner of pizza’s op locatie verzorgen. Al onze passie zit in het maken van de Hollandse games, dus dit besteden we uit aan Mario en Luigi waar we al jaren mee samenwerken. Daarnaast werken we samen met talloze horecagelegenheden verspreid over het land. Vraag ons gerust om meer informatie.  Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘ik hou van Holland dag’ uiterst geslaagd zal zijn! 

Wil je een ander uitje voor je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, als teambuilding of voor je vrienden? Ga dan naar ons uitjes overzicht!

Combineer het met een ander cool uitjes en verplicht ons tot 10% korting:)

 1. Escape Room op eigen locatie
 2. Lipdub maken
 3. Wie is de rat?
 4. Moordspel (Exclusive) voor grote groepen
 5. Gek op Holland
 6. Mannen tegen de vrouwen
 7. Solex huren met een doldwaze solex race!
 8. Party photoshoot
 9. Crazy 88
 10. Mega quiz op maat voor grote groepen

Andere voorbeelden zijn de magic dinner show, poker workshop, hangover, king voetbal of one minute!

Wij bedanken je sowieso voor je interesse in onze uitjes en het bezoeken van onze website. Mochten we iets voor je kunnen betekenen, heb je vragen of suggesties, schroom dan niet om ons te mailen of te bellen. We helpen je graag! De klant is immers baas:).

Meer informatie over Ik hou van Holland?