Escape the city

Escape the city

Escape the city - escape room citytour

Escape the city

Combineer een citytour en een escape room en je krijgt: Escape the city! We ontvangen je in een dorp of een stad naar keuze waar we beginnen met een welkomsdrankje. Wanneer het net gezellig begint te worden blijken jullie ineens onderdeel te zijn van een gloednieuwe game. Een grote kist komt te voorschijn en iedereen wordt direct op pad gestuurd. Ontdek de stad en combineer de antwoorden van de puzzels aan de highlights en hopelijk, hopelijk.. ontsnappen jullie uit de stad: escape the city!

 • Niet zo maar wat puzzels, maar echte goede gevarieerde games! 
 • Voor groepen van 8 tot 800 personen.
 • Combinatie van breinbrekers, humor, stadsbezienswaardigheden en gezelligheid

Citygame gebaseerd op escape rooms

Escape the city zorgt ervoor dat iedereen op een nieuwe, spannende en leuke manier de stad ontdekt. De variatie aan puzzels is erg groot. Van braille tot morsecodes, van puzzels tot geluidsfragmenten. Van makkelijk, tot medium tot moeilijk. Escape the city is talloze keren getest en zit daarom ook extreem goed in elkaar en blijkt voor iedere groep geschikt te zijn. Op verschillende manieren kunnen er hints verzameld worden, zodat alles uiteindelijk op te lossen is. De een gaat lekker wandelend op zoek naar een monument, terwijl de ander zich op een terrasje ontfermt over een cijferslot. Welk team is inventief, kan goed samenwerken en vindt als eerste de code van de laatste kist…?:)

Lunch – Diner – Italiaanse Pizza’s

Wij organiseren het erg graag voor jullie! Eventueel kunnen we een aansluitende lunch, diner of Italiaanse pizza’s op locatie verzorgen. Al onze passie zit in het maken van de perfecte citygames games, dus dit besteden we uit aan Mario en Luigi waar we al jaren mee samenwerken. Daarnaast werken we samen met talloze horecagelegenheden verspreid over het land. Vraag ons gerust om meer informatie.  Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘escape the city dag’ uiterst geslaagd zal zijn! 

ESCAPE the city gelegenheden

Escape the city is geschikt voor bedrijfsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten en andere groepsuitjes. Groepen groter dan 25 personen ontvangen een offerte op maat. Het is in bijna iedere stad te spelen. Ook in veel dorpen, mits deze niet te klein zijn. Een ding garanderen we jullie: een leukere manier om de stad te ontdekken is er niet vinden wij!


Combineer het met een ander cool uitjes en verplicht ons tot 10% korting:)
Bekijk ons uitjes overzicht of kies uit de populairste activiteiten:

 1. Escape Room op eigen locatie
 2. Lipdub maken
 3. Wie is de rat?
 4. Moordspel (Exclusive) voor grote groepen
 5. Gek op Holland
 6. Mannen tegen de vrouwen
 7. Solex huren met een doldwaze solex race!
 8. Party photoshoot
 9. Crazy 88
 10. Mega quiz op maat voor grote groepen

Andere voorbeelden zijn de magic dinner show, poker workshop, hangover, king voetbal of one minute!

Wij bedanken je sowieso voor je interesse in onze uitjes en het bezoeken van onze website. Mochten we iets voor je kunnen betekenen, heb je vragen of suggesties, schroom dan niet om ons te mailen of te bellen. We helpen je graag! De klant is immers baas:)