Crazy 88 Roadrace

Crazy 88 Roadrace

Roadrace Crazy 88

Crazy 88 Roadrace als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest?

Jullie willen iets van Nederland zien zonder gids? Boek dan de Crazy 88 Roadrace. Nee, bij onze activiteit gaan jullie niet met een saaie tourguide op pad, maar met jullie eigen knotsgekke collega’s of vrienden! Een race die jullie je leven niet meer zullen vergeten. Denken jullie crazy, loco en creatief genoeg te zijn voor onze Roadrace? Lees van snel verder!

Ladies and Gentleman, Start your enginessss… Lets get ready to rumbleeeeeee!!!

Crazy 88 Roadrace benodigdheden

– Route startpunt –> eindpunt
– Knotsgekke Crazy 88 opdrachten
– Telefoon voor extra missies
– Camera om alle leuke acties voor eeuwig vast te leggen
– Lef, goede zin en humor om de jury te overtuigen van jullie kwaliteiten

 

Crazy 88 Roadrace uitleg

De motoren brullen, de speelmap is in handen en de camera draait. Tijd om aan de Crazy 88 Roadrace te beginnen! Jullie kunnen zelf bepalen wanneer en voornamelijk HOE jullie de verschillende opdrachten uitvoeren. In de Crazy 88 Roadrace map staan de meest knotsgekke opdrachten.

Gedurende de activiteit staat de jury continu met jullie in contact. Deze beoordeelt jullie filmpjes op CREATIVITEIT, HUMOR EN LEF. Hebben jullie dit in overvloed, dan kunnen jullie zomaar eens met de Crazy Roadrace beker aan de haal gaan! 

 

Sta er niet van te kijken als je halve team ineens in een leeuwenpak staat te liften of als je de tegenstander ineens een straatact ziet opvoeren bij een benzinepomp..

 

Crazy 88 Roadrace, het uitje dat je meegemaakt moét hebben. Als teambuilding, vriendenweekend of familiedag, altijd een succes!!!

 

Lunch – Diner – Italiaanse Pizza’s

Wij organiseren het erg graag voor jullie! Eventueel kunnen we een aansluitende lunch, diner of Italiaanse pizza’s op locatie verzorgen. Al onze passie zit in het maken van de mafkezengames, dus dit besteden we uit aan Mario en Luigi waar we al jaren mee samenwerken. Daarnaast werken we samen met talloze horecagelegenheden verspreid over het land. Vraag ons gerust om meer informatie. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘loco loco dag’ uiterst geslaagd zal zijn! 

EEN ANDER SOORT UITJE?

Wil je een ander uitje voor je bedrijfsuitjevrijgezellenfeestfamiliedag, als teambuilding of voor je vrienden? Ga dan naar ons uitjes overzicht!

Crazy 88 is bekend van televisie. Wij hebben dit omgetoverd tot een groepsuitje.
Bekijk hier de uitleg van het TV programma.

Combineer het met een ander cool uitjes en verplicht ons tot 10% korting:)
Bekijk ons uitjes overzicht of kies uit de populairste activiteiten:

  1. Escape Room op eigen locatie
  2. Lipdub maken
  3. Wie is de rat?
  4. Moordspel (Exclusive) voor grote groepen
  5. Gek op Holland
  6. Mannen tegen de vrouwen
  7. Solex huren met een doldwaze solex race!
  8. Party photoshoot
  9. Crazy 88
  10. Mega quiz op maat voor grote groepen

Andere voorbeelden zijn de magic dinner showpoker workshophangoverking voetbal of one minute!

Wij bedanken je sowieso voor je interesse in onze uitjes en het bezoeken van onze website. Mochten we iets voor je kunnen betekenen, heb je vragen of suggesties, schroom dan niet om ons te mailen of te bellen. We helpen je graag! De klant is immers baas:)