Bubbel Voetbal

Bubbel Voetbal

Bubbel Voetbal Huren

Bubbel Voetbal Huren!

Op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, teamuitje, bedrijfsuitje of vriendenuitje? Speel Bubbel Voetbal bij de Uitjesbazen en beleef hilarische momenten. Van Amsterdam tot Erp, van Groningen tot Antwerpen– je kunt Bubbel Voetbal spelen door het hele land. Bubbel voetbal is een ludieke tak van voetbal waarbij de spelers een opgeblazen pak dragen welke dient als stootkussen. Hiermee kunnen de spelers botsen, bumpen en rollen zonder er iets van te voelen. Dit levert zowel voor de spelers als voor de toeschouwers hilarische taferelen op. We verzorgen het bubbel voetbal op 842 verschillende locaties in de benelux. Wij zijn dus altijd in de buurt voor een potje Bubbel Voetbal – durf jij het aan?

 • Bubbel voetballen kunnen zowel opgehaald als gebracht worden
 • Bubbel voetbal kan binnen (in een zaal) of buiten (op gras) gespeeld worden
 • Het ludiekste spel van Nederland:)

Bubbel Voetbal spelen

Een middag bubbelvoetbal staat garant voor lachen, gieren en brullen om elkaars acties. Wanneer de ballen uitgereikt worden voor een potje Bubbel Voetbal is de sfeer gespannen. Niemand weet precies wat hem of haar te wachten staat. Zodra de scheidsrechter fluit voor het begin van een potje Bubbel Voetbal vergeet iedereen de angst en vliegt er vol in. Een aantal vloeiende combinaties volgen waarna de spits mooi vrij gespeeld wordt voor het doel. De aanname met links, net niet perfect, nog een keer goed leggen met rechts.. BATS! Twee meter verder komt de spits met een zachte plof op het veld neer en rolt nog een flink stuk verder. Meer dan een flinke deuk in zijn ego houdt de spits er niet aan over, de toeschouwers daarentegen komen niet meer bij van het lachen. Voor de mindere voetbalgoden is Bubbel Voetbal een tak waar het voetbaltalent misschien juist wel komt bovendrijven. Maar niet getreurd als dit niet het geval blijkt te zijn. Met Bubbel Voetbal op het programma van uw bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest etc. weet u zeker dat u een prachtige dag te wachten staat!

Wat kost Bubbel Voetbal

Bubbelvoetbal kan al gespeeld worden vanaf 15,- euro per persoon.
Afhankelijk van locatie, met of zonder begeleiding, de duur en het aantal personen.

Wat je niet met onze bubbelvoetballen moet doen:

Wij werken samen met locaties in heel het land. Zowel buiten als binnen.
Natuurlijk kun je zelf ook een locatie regelen. Wil je eten of drinken op je eigen locatie? Dat kan! Wij werken graag samen met Mario en Luigi, zij bakken heerlijke pizza’s en pasta’s. Benader ze gerust, ook wij kunnen dit voor je doen.

Laat ons even weten wat jullie plannen zijn, dan komen we er vast en zeker uit!

Bubbel Voetbal Foto’s


Combineer het met een ander cool uitjes en verplicht ons tot 10% korting:)
Bekijk ons uitjes overzicht of kies uit de populairste activiteiten:

 1. Escape Room op eigen locatie
 2. Lipdub maken
 3. Wie is de rat?
 4. Moordspel (Exclusive) voor grote groepen
 5. Gek op Holland
 6. Mannen tegen de vrouwen
 7. Solex huren met een doldwaze solex race!
 8. Party photoshoot
 9. Crazy 88
 10. Mega quiz op maat voor grote groepen

Andere voorbeelden zijn de magic dinner show, poker workshop, hangover, king voetbal of one minute!

Wij bedanken je sowieso voor je interesse in onze uitjes en het bezoeken van onze website. Mochten we iets voor je kunnen betekenen, heb je vragen of suggesties, schroom dan niet om ons te mailen of te bellen. We helpen je graag! De klant is immers baas:)