Crazy 88 Extreme!

Crazy 88 Extreme!

CRAZY 88 VRIJGEZELLENFEEST - BEDRIJFSUITJE

CRAZY 88 Extreme!

Hebben jullie een beetje lef en is er ook geen gebrek aan creativiteit in jullie groep?
Boek dan Crazy 88. Heb je ballen, ben je compleet gestoord en schaam je je echt totaal nergens voor? Boek dan Crazy 88 EXTREME!

Verschil met Crazy 88

De opzet hieronder is hetzelfde als bij Crazy 88. Maar alles gaat wel een tikkeltje extremer. We zoeken de randjes op. Aan jullie om daarop te balanceren en jezelf compleet voor lul te zetten. Een ding kunnen we vertellen: onze Crazy 88 Extreme begeleiders staan over – maar dan ook overal – voor open. Het mooie is dat het niet eens ordinair wordt en je geen mensen lastig valt die hier niet op zitten te wachten, daar zorgen wij voor. De rest is aan jullie. Broek uit, spot aan.

Op naar de sterren.. En daar voorbij. Zou Buzz Lightyear zeggen.
Jullie gaan niet het heelal verkennen, maar de stad. En dat op een manier zoals jullie nog nooit gedaan hebben. Dat kan natuurlijk niet zo maar, daarom hebben jullie het volgende bij je tijdens Crazy 88 Extreme (dit verschilt bij een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander uitje)

Crazy 88 Amsterdam, Utrecht, Breda
– Stadsroute
– Crazy 88 opdrachten
– Telefoon voor extra missies
– Camera om alle leuke acties voor eeuwig vast te leggen
– Lef, goede zin en humor om de jury te overtuigen van jullie kwaliteiten

 

CRAZY 88 VAN A TOT Z

Jullie gaan een stad of dorp naar keuze een beetje opvrolijken. Jullie belangrijkste taak: overtuig de jury en scoor voor elke opdracht zo veel mogelijk punten! De jury zit er bovenop en beoordeelt binnen een minuut iedere opdracht. Let op: hij kan grappig uit de hoek komen, maar kan ook streng zijn.. De groepen kunnen elkaar volgen, omdat iedereen in 1 Whatsapp groep zit. Je ziet direct wat de tussenstand is en welke gekke taferelen de andere groep uit de hoge hoed hebben getoverd om de 10 punten binnen te halen!

Ooit een bitch slap gehad van een 80 jarige dame?
Of met je tepel aangebeld?

Niet? Dat is gek;)
Maar dat betekent wel dat het tijd is om Crazy 88 Extreme te spelen. Iets wat iedereen in z’n leven ooit gedaan moet hebben!

Lunch – Diner – Italiaanse Pizza’s

Wij organiseren het erg graag voor jullie! Eventueel kunnen we een aansluitende lunch, diner of Italiaanse pizza’s op locatie verzorgen. Al onze passie zit in het maken van de mafkezengames, dus dit besteden we uit aan Mario en Luigi waar we al jaren mee samenwerken. Daarnaast werken we samen met talloze horecagelegenheden verspreid over het land. Vraag ons gerust om meer informatie. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘loco loco dag’ uiterst geslaagd zal zijn! 

EEN ANDER SOORT UITJE?

Wil je een ander uitje voor je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, als teambuilding of voor je vrienden? Ga dan naar ons uitjes overzicht!

Crazy 88 is bekend van televisie. Wij hebben dit omgetoverd tot een groepsuitje.
Bekijk hier de uitleg van het TV programma.

Combineer het met een ander cool uitjes en verplicht ons tot 10% korting:)
Bekijk ons uitjes overzicht of kies uit de populairste activiteiten:

  1. Escape Room op eigen locatie
  2. Lipdub maken
  3. Wie is de rat?
  4. Moordspel (Exclusive) voor grote groepen
  5. Gek op Holland
  6. Mannen tegen de vrouwen
  7. Solex huren met een doldwaze solex race!
  8. Party photoshoot
  9. Crazy 88
  10. Mega quiz op maat voor grote groepen

Andere voorbeelden zijn de magic dinner show, poker workshop, hangover, king voetbal of one minute!

Wij bedanken je sowieso voor je interesse in onze uitjes en het bezoeken van onze website. Mochten we iets voor je kunnen betekenen, heb je vragen of suggesties, schroom dan niet om ons te mailen of te bellen. We helpen je graag! De klant is immers baas:)