Recensies

Wij kunnen heel hard roepen dat we de beste van Nederland zijn. Dat wij voortaan in je geheugen gegrift staan als je je uitje via ons regelt. Dat je ’s nachts over ons droomt. Over Dirk of Joris of een van de andere leden van het team. Dat je overweegt om ons logo paginagroot op je rug te laten tatoeëren. Of een fanpage op Facebook op te richten.

Kunnen we zelf gaan roepen. Heel makkelijk. Ook omdat het in de lijn der verwachting ligt dat bovenstaande gaat gebeuren. Maar we vinden het fijner om u dat zelf te laten doen:

Laat uw mening achter

Mark van Nunen
Mark van Nunen
Crazy 88

Zoals gevraagd hier mijn/onze recensie.

Bij aankomst vonden we het jammer dat we geen speciaal biertje mochten bestellen, dat staat niet duidelijk omschreven in jullie briefing vonden wij. Een biertje kan ook een speciaal biertje zijn natuurlijk.... Maar ondanks het biergeval vonden we Crazy 88 zelf zeker de moeite waard. In ieder geval bijna 2 uur aan 1 stuk moeten lachen! Dus dat speciaal biertje is jullie vergeven.

Teamuitje C.V.
Teamuitje C.V.
Wie is de Sjaak

Uitjesbazen: het was suuperr!

Fotografie Magie
Fotografie Magie
Fotografie Magie

Beste Luc en Joris,

De shoot was meer dan geslaagd! Leuke serieuze foto's van de hele groep en nogal uit de hand gelopen foto's met de bladblazer;) Haha.

We hadden wel nog een vraagje.
Kregen wij nog een groepsfoto opgestuurd of niet?

Hoor het graag van jullie!

Al met al was het natuurlijk een gezellige, leuke dag met genoeg mooie vastgelegde herinneringen.

Ans

Achmea
Achmea
Wie is de mol & Magic Dinnershow

Aan: Joris, Dirk, Mark, Mieke

Met 90 personen hebben we vanaf de lunch tot en met het diner goed genoten. Genoeg begeleiding voor een dergelijk grote groep, wat naar mijn inziens erg belangrijk is. Wij willen jullie (en de 2 goochelaars) hartelijk danken voor de leuke dag en avond die jullie voor ons georganiseerd hebben.

Achmea

Hangover part 2….
Hangover part 2….
De Hangover

Vrijgezellenfeest was geslaagd!! Haha was boven verwachting leuk! Enthousiasme van de spelbegeleiding was aanstekelijk.

Helaas wel hoofdpijn vandaag@ doe nooit een vrijgezellenfeest op een zondag ;):)

Succes in de toekomst!