Recensies

Wij kunnen heel hard roepen dat we de beste van Nederland zijn. Dat wij voortaan in je geheugen gegrift staan als je je uitje via ons regelt. Dat je ’s nachts over ons droomt. Over Dirk of Joris of een van de andere leden van het team. Dat je overweegt om ons logo paginagroot op je rug te laten tatoeëren. Of een fanpage op Facebook op te richten.

Kunnen we zelf gaan roepen. Heel makkelijk. Ook omdat het in de lijn der verwachting ligt dat bovenstaande gaat gebeuren. Maar we vinden het fijner om u dat zelf te laten doen:

Laat uw mening achter

Nike
Nike
Leukste Quiz van NL + Wie is de Rat

De uitjesbazen hebben de games waar nodig aangepast op ons bedrijf, erg leuk!

De quiz is van een enorm hoog niveau en eigenlijk niet eens meer een quiz te noemen. Hoog entertainment gehalte, waarbij de quizvragen er zelfs bijna niet eens meer toedoen. In combinatie met een leuk uitje overdag + een diner was dit een uitermate mooie dag voor ons allen!

Graag tot een volgende keer,

PV Nike

Friesland Campina (samenwerking Efteling)
Friesland Campina (samenwerking Efteling)
Escape Room op locatie

Op een sprookjesachtige locatie hebben de Uitjesbazen 8 escape rooms opgebouwd, in samenwerking met de Efteling.

Erg professionele aanpak en een leuke informele communicatie. Alle 114 deelnemers hebben de dag als uiterst prettig ervaren.

Bedankt.

EBK
EBK
Ondernemersavond

Jullie kregen een hele zaal ondernemers binnen een kwartier aan het lachen met een briljante BINGO.. :)

Elde College Schijndel
Elde College Schijndel
Wie is de Rat

4 sterren voor het weer.
5 sterren voor jullie!

Stu Price alias Peter van den Bergh
Stu Price alias Peter van den Bergh
The Hangover

Ahaiiii!

Wij vonden het erg leuk. Dit is perfect voor vrijgezellenfeesten. Het leukste is eigenlijk dat gedoe met die namen op het begin haha, we hebben er serieus heel de avond om gelachen (tot 04.00 uur hebben we die opdracht eigenlijk doorgevoerd;))