Recensies

Wij kunnen heel hard roepen dat we de beste van Nederland zijn. Dat wij voortaan in je geheugen gegrift staan als je je uitje via ons regelt. Dat je ’s nachts over ons droomt. Over Dirk of Joris of een van de andere leden van het team. Dat je overweegt om ons logo paginagroot op je rug te laten tatoeëren. Of een fanpage op Facebook op te richten.

Kunnen we zelf gaan roepen. Heel makkelijk. Ook omdat het in de lijn der verwachting ligt dat bovenstaande gaat gebeuren. Maar we vinden het fijner om u dat zelf te laten doen:

Laat uw mening achter

Renate
Renate
Escape room

Een goed georganiseerde en spannende escape room! Wel waren we met een te grote groep maar dat mocht de pret niet bederven, we zijn ontsnapt!

Janine
Janine
Out of the box

Leuke activiteit om met een groep mensen te doen! Voor ons een geslaagde teambuilding!!!

Evi School
Evi School
Virtual reality

Een super leuke avond gehad met Virtual Reality. Echt een dikke aanrader! Leuk om te doen, ook met een klein gezelschap.

Yves Hesemans
Yves Hesemans
Escape room op locatie

Graag wil ik de heren van uitjesbazen.nl bedanken om ons een onvergetelijke escaperoom te bezorgen op ons trouwfeest. Alles was correct en stipt uitgevoerd volgens de afspraken die gemaakt waren. Op onze locatie hadden ze 2 escape rooms gemaakt die identiek waren zodat team “bruid” en team “bruidegom” het tegen elkaar konden opnemen. De reacties achteraf waren zeer positief. Iedereen heeft genoten, gespeeld en gelachen. Kortom een onvergetelijk ervaring!
Graag wil ik jullie dan ook uitgebreid bedanken hiervoor. Bij de volgende activiteit zullen we logischerwijs ook weer voor jullie kiezen.

Universiteit Amsterdam (Erik & Lisette)
Universiteit Amsterdam (Erik & Lisette)
Escape Room + Mannen tegen de Vrouwen

Joris en Dirk,

Hartelijk dank voor de hilarische quiz en de teambuilding game. De escape room is ideaal als startevenement van de dag. Daarnaast op aanraden van jullie jongens tegen de meiden gespeeld. Dit zorgt voor de leukste discussies! Deze zijn nu nog onderwerp van gesprek hier haha.