Droomdeals

Droomdeals bij Uitjesbazen!

Droomdeals bij Uitjesbazen

Gratis uitje

In het kort. Wij vinden het leuk om toffe dingen te doen. Dat is ook een van de redenen waarom wij Uitjesbazen zijn gestart. Maar wij zijn niet het enige bedrijf wat toffe dingen doet of maakt. Daarom starten wij dit jaar ons initiatief: droomdeals

Win – Win – Win situatie

Wij staan overal voor open. Heb je iets lekkers, leuks, raars of spannends in de aanbieding? Misschien kunnen wij in ruil daarvoor wel een gratis uitje aanbieden! Niet om rijk mee te worden, maar gewoon omdat het leuk is. Op deze manier doen wij ook iets terug voor jullie, in plaats van alleen het uitje organiseren. Een win win win situatie voor ons, jouw bedrijf en alle werknemers. Hieronder wat ideeën vanuit onze kant, maar zoals gezegd staan we overal voor open. Laat ons gerust je ideeën horen! Klik op de foto’s voor meer informatie.

Uitgebreidere uitleg

Wat is er nou lekkerder dan een zwembad vol met Snickers of op een woensdag middag parachute springen? Nou. Veel. Bijvoorbeeld onze uitjes. Maar er zijn natuurlijk veel meer toffe dingen dan alleen maar onze uitjes. Toevallig zijn wij hierin gespecialiseerd. En zo heeft iedereen zijn eigen passie en professionaliteit. En daar zijn wij altijd nieuwsgierig naar!

Heb jij een prachtig product voor ons? Of misschien een dienst waar wij gebruik van kunnen maken? Wij staan voor alles open! Een hovenier? Een webdesigner? Een copywriter? Een printer? Een drone? 10.000 zure matjes? Een voetmassage? Tickets voor Real Madrid – Barcelona? Roep maar raak!

Avontuur, creativiteit en fun zijn belangrijk in het leven en daar dragen wij als uitjesbureau graag een steentje aan bij. Ook staan wij open voor sponsoring / het organiseren van gratis activiteiten voor vluchtelingen, bejaardenhuizen of andere doelgroepen die dit verdienen.

Reeds geslaagde samenwerkingen

We zijn eigenlijk pas net van start gegaan, maar hebben toch al een aantal leuke droomdeals gesloten!
Het voordeel hiervan is ook dat het deelnemende partijen een mooie gratis publiciteit oplevert op social media hebben we gemerkt. Bijkomend voordeeltje dus:) Tot op heden is iedereen zeer blij met de deals (waaronder ook wijzelf!) 

Let’s make a deal!

Neem contact op met Uitjesbaas Joris. Hij is erg relaxt en zorgt ervoor dat jullie meer dan blij worden van de deal! Ook voor gratis uitjes voor ouderen, gehandicapten, vluchtelingen of andere groepen die dit verdienen neem je contact met hem op. Mail naar joris@uitjesbazen.nl.  

Geen zin in een ruildeal maar wel interesse in een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een dagje weg met de familie? Bekijk hier ons complete uitjes overzicht.